Gremošanas traucējumi ceļojumos - sakārto kuņģa mikrobiomu!

Ceļošana, lai arī neapšaubāmi ir aizraujoša, var būt arī pilns ar negaidītiem izaicinājumiem, īpaši tiem, kas saistīti ar gremošanas traucējumiem. Sarežģītā mijiedarbība starp mūsu ķermeni un vidi, kurā mēs pēkšņi atrodamies, bieži var izjaukt mūsu zarnu mikrobioma trauslo līdzsvaru, izraisot kuņģa-zarnu trakta problēmu kaskādi. No eksotiskiem kulinārijas pētījumiem līdz nepazīstamām ainavām, ķermeņa reakcija uz šīm izmaiņām var izpausties dažādos veidos, liekot ceļotājiem cīnīties ar vēdera uzpūšanos, neregulāriem zarnu kustībām un vispārēju nemiera sajūtu.

 

Zarnu mikrobioms: sarežģīta ekosistēma

Šo gremošanas problēmu pamatā ir zarnu mikrobioms, rosīga ekosistēma, kurā ir triljoni mikroorganismu, kas sauc mūsu gremošanas traktu par mājām. Šai daudzveidīgajai baktēriju, sēnīšu, vīrusu un citu mikroskopisku organismu kopienai ir galvenā loma ne tikai gremošanas veselības uzturēšanā, bet arī mūsu imūnsistēmas, vielmaiņas un pat garīgās labklājības ietekmēšanā.

Kad mēs uzsākam ceļojumus, mūsu zarnu mikrobioms tiek pakļauts jaunu stimulu straumei. Izmaiņas uzturā, ūdens avotos, ēdienreižu laikā un miega modeļos var izjaukt harmonisku mikroorganismu simfoniju, kas parasti apdzīvo mūsu zarnas. Šis traucējums var izraisīt disbiozi, zarnu mikrobiotas sastāva nelīdzsvarotību, kas savukārt rada pamatu gremošanas traucējumiem.


Izpratne par ietekmi: no vēdera uzpūšanās līdz zarnu problēmām

Tā kā zarnu mikrobioma smalkais līdzsvars ir traucēts, sekas ir jūtamas visā gremošanas sistēmā. Uzpūšanās, kas ir izplatīta ceļotāju sūdzība, bieži rodas zarnu motilitātes un gāzes ražošanas izmaiņu dēļ. Var rasties neregulāra zarnu kustība, sākot no aizcietējumiem līdz caurejai, jo zarnām ir grūti pielāgoties nepazīstamiem pārtikas produktiem un vides stresa faktoriem.

Reaģējot uz šiem izaicinājumiem, parādās dabīgs risinājums: Travel Gastro. Izstrādāts, domājot par ceļotājiem, Travel Gastro darbojas kā vairogs, kas stiprina jūsu zarnu mikrobiomu un nodrošina to ar nepieciešamo noturību, kas nepieciešama, lai izturētu ceļošanas grūtības. Travel Gastro ir priežu mizas un čagas ekstrakta kompozīcija. Tās pamatā ir divi spēcīgi sabiedrotie: fulvīnskābe un polifenoli.


Fulvīnskābe

Fulvīnskābei ir vairākas, sākot no barības vielu uzsūkšanās uzlabošanas un labvēlīgo baktēriju augšanas veicināšanai zarnās līdz toksīnu, smago metālu un pat mikroplastikas izvadīšanai no ķermeņa. Nostiprinot zarnu mikrobiomu, fulvīnskābe veido pamatu spēcīgai gremošanas funkcijai pat ceļojumu izraisītu satricinājumu gadījumā.

Polifenoli

Fulvīnskābi pavada polifenoli, kas tiek atzīti to antioksidantu un pretiekaisuma īpašību dēļ. Polifenoli piešķir zarnām savu aizsargvairogu, pasargājot tās no oksidatīvā stresa un iekaisuma postījumiem.

Pāris atsauksmes:

Ar vīru bijām ceļojumā, speciāli izvēlējāmies tādus ēdienus, pie kuriem esam pieraduši, lai nebūtu sarežģījumu, bet ikdienas garās pastaigas radīja stresu organismam: sākās aizcietējumi. Izvēlējāmies Travel Gastro un gremošanas sistēma atgriezās normālā stāvoklī, un problēmu vairs nebija!
Antra Batraka


Brauciena laikā vēders nemitīgi uzpūtās no maizes, makaroniem un citiem smagiem ēdieniem, apģērbs neizskatījās glaimojošs, bet ar Travel Gastro viss atrisinājās, kleitā atkal varēju izskatīties skaisti!
Linda Zariņa

Es izmēģināju Travel Gastro gremošanas problēmu dēļ. Vēders pastāvīgi bija uzpūsts. Lietojot kapsulas, atbrīvojos no vēdera problēmām un kā bonuss arī labāk atguvos no treniņiem. Labsajūta ievērojami uzlabojās
Vladislavs Dzenis

 

Gatavojoties nākamajam piedzīvojumam, apbruņojies ar zināšanām par zarnu veselību un pārliecību, ka Travel Gastro ir gatavs pavadīt tevi ik uz soļa.

Travel Gastro aicina izbaudīt katru ceļojuma mirkli tā, lai nav jāmeklē risinājums simptomiem, novēršot tos jau pašā saknē!

 

 

Atpakaļ uz emuāru